meedoenregeling

Acrobatiek en yoga in Acroyoga

Openingstijden

Lessen: dinsdag van 19:30 tot 21:15 uur (Zuiderkwartier Tilburg)

Maandelijkse workshops: zondag van 11:00 uur tot 14:00 uur (locatie wisselt)

 

Acroyoga wordt populairder. Het brengt elementen uit de acrobatiek, yoga en Thaise massage samen. De dynamiek en speelse energie van acrobatiek en de rust van yoga worden gecombineerd in toegankelijke lessen voor iedereen. Lessen waarin iedereen uitdaging vindt op zijn of haar eigen niveau. In acrobatiek is samenwerking enorm belangrijk. De belangrijkste elementen in de lessen zijn dan ook plezier, vertrouwen en verbinding.

Acroyoga is geschikt voor alle niveaus en leeftijden, van beginners tot gevorderde beoefenaars. Ben je helemaal nieuw met acroyoga? Ook dan ben je heel erg welkom!

De lessen zijn verdeeld in introductielessen en cursussen. Aan iedere cursus (6 tot 8 lessen) gaat een introductieles vooraf. Iedereen kan aan een introductieles meedoen voor slechts 8,50 euro. Daarna kun je kiezen voor een volledige cursus of nog een proeflespakket van 3 lessen. Zo kun je nog beter kennis maken met ons en acroyoga. Iemand meenemen is niet nodig. Iedereen in de groep werkt met elkaar samen. Vind je het leuk om samen met iemand te komen, dan mag dat natuurlijk altijd.

Ga voor meer informatie of een proefles naar de website.

Graag tot ziens!
Fleur Leloup, Frauke van den Bogaard en Colins Ourna (docenten Motion Momentum)

Acrobatiek en yoga in Acroyoga
AanbodPrijs
Introductieles€ 8,50
Proeflespakket (3 lessen)€ 29,00
Workshop€ 29,00

Foto's

Acrobatiek en yoga in Acroyoga