meedoenregeling

Chinese vechtsport Po Chi Ch’uan

Openingstijden

Jeugd (5 t/m 16 jaar) op woensdag van 18:00 tot 19:00 uur

Volwassenen (16 jaar en ouder) maandag en woensdag van 19:00 tot 21:00 uur

Tijdens de zomervakantie zijn we een maand gesloten.

Train op je eigen tempo
Onze lessen zijn voor ieder niveau toegankelijk. Wij geven de lessen op zo’n manier dat iedereen op het niveau en de intensiteit kan trainen waar hij/zij aan toe is.

Coaching staat centraal
Onze ervaren leraren leggen iedere oefening duidelijk uit en helpen bij de uitvoering. Zodat jij de oefeningen veilig en effectief uitvoert. Samen met je buddy beleef je plezier en word je gemotiveerd. Dit onder het toeziend oog van onze leraren.

Gevarieerde les-opbouw
Iedere les bestaat uit cardio-, conditie-, coördinatie- en techniekoefeningen. Soms gebruiken we apparaten en attributen. Denk aan: borstzakken, kettle bells, battle ropes, elastieken, zwaarden en stokken.

Waarom Po Chi Ch’uan Shaolin Kempo
Er zijn veel vechtsportscholen met vaste tradities en strikte hiërarchische regels. Plezier tijdens de les is uit den boze. Je mag alleen meedoen met nieuwkomers. En je moet godsdienstachtige rituelen uitvoeren. Dát zul je bij ons niet meemaken.

Bij ons geen hiërarchie, iedereen is gelijk. Wij verwelkomen iedereen. Ongeacht capaciteiten, geloof, sekse, geaardheid, huidskleur, etniciteit. RESPECT is wat wij uitdragen. Plezier in samen sporten vinden wij heel belangrijk. Wij hebben geen banden- of gradensysteem. Ook doen wij niet aan examens of wedstrijden. Natuurlijk dagen we je wel uit, maar dat heeft niets te maken met ‘wie er de beste is’. We dagen je uit op jouw niveau. We zorgen dat je technieken en oefeningen met een goed gevoel uitvoert. Zodat je na de les met een voldaan gevoel naar huis gaat.

Po Chi Ch’uan (spreek uit: Poo Tsji Tsjoehan) is een unieke vechtsport uit China die je sterker maakt. Niet alleen je spieren en gewrichten, maar ook je hoofd. Je leert anders denken, anders aankijken tegen wat er om je heen gebeurt. En dat voelt geweldig !

Voor de jeugd van 5 t/m 16 is en JeugdVechtsporT. Met een geheel op deze leeftijd aangepaste manier van les geven.

Kijk gerust eens op de website en schrijf je in voor een gratis proefles.

Po Chi Chuan krachtsport
AanbodPrijs
Lidmaatschap per maand (4 uur per week) € 20,00

Foto's

Po Chi Chuan krachtsport