meedoenregeling

Klussendienst via WatTwest

Data
Elke

WatTwest staat voor 'Werken Aan de Toekomst van Tilburg West' en is de sociale wijkonderneming voor 'leren en werken en de wijk'in Tilburg 3 West (Wandelbos, ’t Zand en de Reit). Bewoners spannen zich in voor een betere wijk. Als wijkcoöperatie komt WatTwest op voor de belangen van deze bewoners:
- Leren om een diploma te halen en aan het werk te komen
- Werken om een inkomen te hebben en armoede te voorkomen
- Een veilige en aangename wijk waarin het prettig wonen is.

Elkaar helpen
WatTwest wil een familie zijn waar alle bewoners van Tilburg 3 West lid van kunnen en willen worden. Leden kunnen bij elkaar terecht en vinden steun bij elkaar. Oudere leden geven hun ervaring door, jongere leden zorgen voor leven in de brouwerij en weten de weg op computer en internet. De klussendienst doet graag dat karweitje waar u zelf tegenop ziet.

Internetcafé
Hebt u ook wel eens vragen over of problemen met uw computer, tablet of mobiele telefoon? Binnenkort gaan we het internetcafé weer nieuw leven in blazen.

Lid worden?
Dat kan, als u minimaal 16 jaar bent en bewoner van Tilburg 3 West. Het kost 30 euro per jaar. U krijgt dan korting op onze dienstverlening.

Vrijwilligers gezocht
Wij zijn altijd blij met mensen die zich willen inzetten om WatTwest nog beter te maken. Want Tilburg West is een wijk die rijk is aan goede ideeën, waarvan er vele gerealiseerd zijn, bijvoorbeeld op het gebied van wijkveiligheid en sociale gehechtheid. Hebt u tijd en zin om iets voor de wijk te betekenen? Neem contact met ons op of loop even binnen in wijkcentrum ’t Sant.

BuurTent
Een activiteit van wijkcoöp WatTwest is de buurTent. De buurTent is een grote tent die wordt ingezet om informatie te geven over veiligheid, bijvoorbeeld na een woninginbraak. Dit gebeurt in opdracht van de Gemeente Tilburg sinds eind 2012. Medewerkers en vrijwilligers van de buurTent werken samen met gemeente en politie voor een veiliger Tilburg. Ziet u de buurTent in uw wijk, kom gerust een kopje koffie drinken.

Klussendienst via WatTwest
AanbodPrijs
Klussendienst€ 7,50

Foto's

Klussendienst via WatTwest