meedoenregeling

Lid worden bij Tennisvereniging LTC Bijstervelden

Openingstijden

Elke zaterdag van 10:00 uur tot 12:00 uur GRATIS FIT & FUN TRAINING voor alle jeugdleden.

Welkom bij L.T.C. Bijstervelden! 

L.T.C. Bijstervelden is een gezellige tennisvereniging in Tilburg-Reeshof. Beginnend, ervaren, jong of wat ouder… onze vereniging heeft voor iedereen veel te bieden. L.T.C. Bijstervelden heeft ongeveer 570 leden, waaronder 100 jeugdleden.

L.T.C. Bijstervelden wil de komende jaren verder uitgroeien tot een toekomstbestendige en maatschappelijk betrokken tennisvereniging waar jong en oud welkom is en zich snel thuis voelt, zowel op als naast de tennisbaan. Daarbij staan sportiviteit, toegankelijkheid en gezelligheid voorop: meedoen is belangrijker dan winnen. Dit betekent dat L.T.C. Bijstervelden zich richt op recreatief tennis, maar prestatieve tennissers wel de mogelijkheid biedt om op zo hoog mogelijk niveau te presteren. Uitgangspunt is dat alle leden (en bezoekers) plezier beleven aan de tennissport en zich betrokken voelen bij de vereniging, want L.T.C. Bijstervelden zijn we samen!

We hebben 8 verlichte kunstgrasbanen en een gezellig paviljoen, Baan 7 genaamd. Het hele jaar door kan er vrij getennist worden, zowel overdag als 's avonds. Het tennispark en de tennisbanen zijn toegankelijk voor leden tussen 8:00 en 23:30 uur. Je kunt een baan reserveren via het afhangbord op het tennispark of online via de website of ClubApp.

Om samen een drankje te nuttigen, is Baan 7 geopend op maandag- tot en met donderdagavond van 19:00 – 23:30 uur. Op vrijdagochtend is het paviljoen ook tijdens de pauze van de hussel geopend. Tijdens competitiedagen, toernooien en evenementen kan Baan 7 op aangepaste tijden geopend zijn.
 
Als lid van de vereniging zijn er volop mogelijkheden om tegen betaling tennistraining te volgen bij een van onze professionele trainers van SimonTENNIS. Via onze website kun je hier alle informatie over vinden.

Onze vrijwilligers organiseren met hun commissies veel activiteiten voor de jeugd en de senioren. Ook worden er open toernooien en KNLTB competitie gespeeld.

Een aantal activiteiten is gratis en staat het hele jaar door vast op de agenda. Dit zijn de husselmomenten op dinsdagavond en vrijdagochtend en de Funtastic Fridays voor de senioren. 

Voor de jeugd is dit de gratis FIT & FUN training op zaterdagochtend van 10:00 – 12:00 uur. Alle jeugdleden kunnen hier aan meedoen. Er wordt onder leiding van hoofdtrainer Ivar Rovers op leeftijd en niveau geoefend op het spelen van wedstrijdjes en het is natuurlijk vooral ook heel gezellig voor de jeugd!

Tot ziens op het tennispark van L.T.C. Bijstervelden!

Foto van een tennisles LTC Bijstervelden
AanbodPrijs
Lidmaatschap Senior (23+) € 168,00 *
Lidmaatschap Jong Volwassene (18 t/m 22 jaar) € 109,00 *
Lidmaatschap Junior A (12 t/m 17 jaar) € 90,00
Lidmaatschap Junior B (6 t/m 11 jaar) € 67,50
Lidmaatschap Junior Blauw (tot 6 jaar) € 25,00
Daglidmaatschap Senior (dagelijks spelen tot 18:00 uur) € 118,00 *

* Prijs meer dan 143 euro of niet genoeg budget? Dan moet u het verschil zelf bijbetalen.

Foto's

Foto van een tennisles LTC Bijstervelden