OPSTAPbus

Data
Elke maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag

Samen op stap naar een grand-café, tuincentrum of theater: dat kan met de OPSTAPbus! In de bus ontmoet u andere mensen met wie u leuke en bijzondere uitstapjes maakt. U kunt iedere dag gebruikmaken van de bus. Op woensdag wordt de bus gebruikt om samen boodschappen te doen. Er zijn twee bussen en in iedere bus gaan een chauffeur en een begeleider met u mee.

De OPSTAPbus is er voor zelfstandig wonende 65-plussers uit Tilburg, Berkel-Enschot en Udenhout. U wordt thuis opgehaald (uw eventuele rollator kan ook mee), gaat samen naar de activiteit en wordt nadien thuisgebracht. De OPSTAPbus bezorgt u een gezellige en ontspannen dag en stelt u in de gelegenheid om andere mensen te ontmoeten.

U kunt zich zonder indicatie aanmelden bij het servicebureau van de OPSTAPbus: iedere maandag, dinsdag en donderdag van 9.00 – 12.00 uur via 013 572 83 89. De vrijwilligers vertellen u dan graag meer over de werkwijze en kosten van de bus. Bij inschrijving ontvangt u de introductiebrief met alle benodigde informatie. Tevens ontvangt u iedere maand het programmaboekje. Het programma is daarnaast te raadplegen via www.contourdetwern.nl/opstapbus. Voor deelname kunt u de Meedoenregeling inzetten.

Foto van ouderen bij een oude molen

Foto's

Foto van ouderen bij een oude molen