Pak je eenzaamheid aan! | Platform voor jongeren

Voel jij je alleen? Check dan ons platform voor informatie over eenzaamheid, ervaringsverhalen, tips en een zelftest. Ook is er een forum waarop je een vraag of berichtje kunt achterlaten.

Tips

Als je weinig goede vrienden hebt, dan kan het best zo zijn dat jij je vaak alleen voelt. In Nederland wonen meer dan 200.000 jongeren die zich dag-in-dag-uit eenzaam voelen. Als eenzaamheid te lang duurt dan kan je je verdrietig of somber gaan voelen. Is dat herkenbaar voor jou? Kijk dan ook eens bij onze tips op de website en kom in actie.

Forum

Stel je vragen, deel je zorgen of vertel iets leuks. Op het forum van eenzamejongeren.com helpen jongeren elkaar. Naast de andere forumbezoekers reageren er vrijwilligers die ervaring hebben met eenzaamheid. Ze herkennen je onzekerheden, twijfels en vragen! Reken maar dat je goede tips en fijne reacties krijgt.

Test

Voel jij je eenzaam? Dat wil niet meteen zeggen dat je een probleem hebt. Misschien ben je net verhuisd en moet je nog wennen op je nieuwe school. Of ben je van baan gewisseld en moet je jouw nieuwe collega’s nog leren kennen. Het kan ook zo zijn dat je wel vaak op pad gaat met leeftijdsgenoten, maar toch de aansluiting mist. En jezelf alleen voelt in de groep. Wil je graag weten of jouw eenzaamheid een probleem is? En wat je kunt doen om je minder alleen te voelen? Doe de test!

Foto van jongeren op schoolplein

Video

Foto's

Foto van jongeren op schoolplein