Social Kids Tilburg | Leuke activiteiten voor kinderen in Reeshof

Social Kids organiseert leuke activiteiteiten in Reeshof voor kinderen tussen de 8 en 17 jaar. Alle activiteiteiten zijn gratis!

Je voelt je een beetje alleen

Iedereen heeft behoefte aan sociale contacten. Als je om welke reden dan ook weinig of geen sociale contacten hebt doet dit iets met je. Je wordt misschien onzeker of je kunt in de put raken. Je kunt je ook eenzaam gaan voelen en steeds minder naar buiten gaan. De stap naar een vereniging kan te groot zijn door die onzekerheid of doordat je misschien niet prttig volet in een groep. Een andere reden kan zijn dat je niet het geld hebt om ergens lid van te zijn. Zo zijn er heel wat redenen op te noemen.

Doe mee en maak nieuwe vrienden

Bij Social Kids zijn we van mening dat ELK kind een plek verdient om te kunnen ontspannen, leuke dingen te doen en sociale contacten op te bouwen. In de wijk De Reeshof zijn naar onze mening te weinig voorzieningen. Dit is dan ook ons doel. Wij willen op een leuke manier activiteiten organiseren zonder dat je lid hoeft te worden. Je kunt op deze manier de dingen mee doen die jij echt leuk vind.  Vind je het in een groepsverband niet fijn, maar ben je wel op zoek naar sociale contacten? Of zijn er andere belemmeringen waardoor je weinig sociale contacten hebt? Ook hierin willen we graag meedenken in wat er dan wel mogelijk is voor jou.

Donaties

Om ook de kinderen een kans te geven die het thuis financieel niet zo breed hebben hopen we donaties te ontvangen zodat de activiteiten qua kosten laag blijven en voor iedereen te betalen zijn. Kijk voor meer informatie op onze website.

Foto's