meedoenregeling

Tekenlessen en workshops bij Vincents Tekenlokaal

Vincents Tekenlokaal staat voor tekenplezier en talentontwikkeling. Treed in de voetsporen van Vincent van Gogh! Hij volgde als 13-jarige jongen tekenlessen op de HBS in Tilburg. In Vincents Tekenlokaal staan 20 digitale tekentablets: ontdek de ontelbare kleuren en mogelijkheden van het digitaal tekenen! Maar je kunt er ook ambachtelijk tekenen op papier en meer leren over perspectief tekenen, portret tekenen en nog veel meer.

Kinderen, jongeren en volwassenen kunnen meedoen met tekenlessen of workshops. Ook organiseert Vincents Tekenlokaal het talentenprogramma De Nieuwe Vincent voor 10- t/m 14-jarigen. Voor het actuele aanbod verwijzen we naar onze website.

Je vindt Vincents Tekenlokaal in Ontdekstation013 in de Spoorzone in Tilburg. Ontdekstation013 is te bezoeken op woensdagmiddag en in de weekenden. Wil je niet op cursus maar wél een keer tekenen op de tablets dan kun je terecht tijdens de openingstijden van Ontdekstation013. Ook het tekenlokaal is dan vaak enkele uren geopend (dus niet de hele dag). Voor het actuele programma en de ticketverkoop kun je terecht bij Ontdekstation013. Ook zij doen mee met de Meedoenregeling.

Met dank aan Maria van der Heyden voor de foto.

Afbeelding Vincent Tekenlokaal (foto: Maria vd Heyden)
AanbodPrijs
Cursus Vincents Tekenlokaal (6 lessen á 1,5 uur)€ 90,00
Cursus Vincents Tekenlokaal (5 lessen á 1,5 uur)€ 75,00
Cursus Vincents Tekenlokaal (3 lessen á 1,5 uur)€ 45,00
Workshop Vincents Tekenlokaal, 2 tot 3 uur vanaf€ 15,00
Tekencursus op BS Bibit van Vincents Tekenlokaal (8 lessen á 1,5 uur)€ 50,00

Video

Foto's

Afbeelding Vincent Tekenlokaal (foto: Maria vd Heyden)