Who is there? | Nieuwe kennissen ontmoeten voor senioren

1 op de 3 Nederlanders voelt zich wel eens eenzaam. Dat is geen fijn gevoel. De dagen kunnen zo erg lang zijn.

Doe mee met een nieuw project

Doorbreek je eenzaamheid en meld je aan bij het project 'Who is there?'. Dit is een digitaal platform voor senioren in Tilburg. Het is heel gemakkelijk om je aan te melden. Ga naar onze website en klik op 'Doe Mee'.

Wat is Who is there?

Het project kan een begin zijn van een nieuwe kennissenkring. Alles in het project is via je telefoon, tablet of computer. Als je je hebt aangemeld, word je toegevoegd aan een what's app groep. In de groep zitten andere senioren die ook graag contact maken met nieuwe mensen. Ook zitten er maatjes in de groep, waar je terecht kunt met vragen.

Elke dag ontvang je een berichtje, waarop je kunt reageren. Het kan gaan om een foto, filmpje, muziekfragment, nieuwsbericht etc. Dus aan gespreksonderwerpen geen gebrek.

Wat maakt het project nu zo bijzonder?

Who is there is niet alleen een what's app groep. In het project kun je digitaal een bakkie doen met een andere Tilburger, je kunt naar een digitale theatervoorstelling, een wandeling maken in een digitale tuin of bibliotheek en beeldbellen met andere senioren.

Aanmelden

Twijfel niet om je aan te melden. Je kunt gratis meedoen met het project. Het enige dat je nodig hebt is een tablet, smartphone, laptop of PC. Je moet ook een eigen e-mailadres hebben. Heb je vragen of hulp nodig bij je aanmelding? Stuur ons dan een e-mail.

Who is there? is een project van ZonMw (burgerinitiatief) in samenwerking met:

  • De Luisterlijn
  • Factorium (podiumkunsten)
  • Thebe
  • De Wever
  • ContourdeTwern
  • Performance Support Group
Illustratie van personen die digitaal met elkaar in contact staan met logo van Who is there

Foto's

Illustratie van personen die digitaal met elkaar in contact staan met logo van Who is there