Gratis cursussen die starten in september 2020 | Meld je aan!

05 augustus 2020

Wil je je verkeerskennis ophalen? Of heb je een moeilijke periode achter de rug en kun je wel wat hulp gebruiken bij je herstel? Meld je dan aan voor een van de cursussen die in september starten!

Verkeerskennis opfrissen

Als automobilist is het vaak al lang geleden dat je je rijbewijs gehaald hebt. Bij Veilig Verkeer Nederland (VVN) kun je je verkeerskennis opfrissen. Gratis, gezellig en op een locatie in de buurt. Een instructeur van VVN geeft uitleg over oude en nieuwe verkeersregels, verkeerssituaties en verkeersborden. De cursussen starten in de september. Lees meer over de opfriscursus van Veilig Verkeer Nederland >

Herstellen doe je zelf!

Heb je een zware periode achter de rug of zou je graag jouw ervaringen willen inzetten om andere Tilburgers te helpen? Dan zijn de nieuwe cursussen van Het Kiemuur een aanrader! In september starten verschillende (gratis) curssussen onder professionele begeleiding. Dit is het aanbod:

Klik op een van de bovenstaande traingen voor meer informatie. Aanmelden kan heel makkelijk door een email te sturen naar: info@hetkiemuur.nl. Twijfel niet en zie het als een inverstering in je zelf!