Haal oude herinneringen op bij Willem II. Meld je nu aan!

31 juli 2023

Samen voetbalherinneringen ophalen. Dat kun je doen bij 'Football Memories' bij Willem II Betrokken. Je kunt andere senioren ontmoeten in het stadion en samen herinneringen ophalen aan het rijke voetbalverleden van Willem II.

Bij Football Memories gaat het om het ophalen van mooie en dierbare herinneringen en hiermee misschien ook het opdoen doen van nieuwe kennissen. De bijeenkomst is één keer per twee weken in het stadion. Er is ruimte voor ongeveer 25 deelnemers. Een aantal vrijwilligers organiseren en begeleiden de bijeenkomst. Een bijeenkomst duurt net zo lang als een voetbalwedstrijd.  Het project Football Memories is naar Nederland gehaald door initiatiefnemer Arjen Pijfers. Willem II kreeg hierbij de primeur.

Hoe ziet zo'n bijeenkomst eruit?

Samen met de vrijwilligers neem je plaats aan tafels waarop foto’s, plakboeken, oude voetbalschoenen, krantenknipsels en spelersportretten liggen. De bijeenkomsten zijn elke keer weer een feest van herkenning. Bij de meeste deelnemers maakt echt iets los. Natuurlijk draagt ook de locatie bij aan een unieke, geweldige sfeer. Bekijk de video voor een impressie van Football Memories >

Aanmelden

Ben je of ken je iemand die graag een keer wil deelnemen aan Football Memories? Of wil je meer weten over het project? Dat kan! Stuur een e-mail naar wiibetrokken@willem-ii.nl en we nemen zo spoedig mogelijk contact op.