meedoenregeling

Taekwondo Yu-Sin-Kwan

Openingstijden

Maandag en donderdag van 18:00 uur tot 19:00 uur

Wij zijn Taekwondo vereniging Yu-Sin-Kwan uit Tilburg. Al sinds 1999 verzorgen we Taekwondo training in Tilburg-west. Door de jaren heen hebben we al vele nationale- en internationale kampioenen afgeleverd. Je kunt op wedstrijdniveau trainen, maar ook recreatief en de mensen gaan heel sociaal met elkaar om. Respect voor elkaar staat bij onze vereniging boven aan.

Wilt u werken aan uw conditie, zelfvertrouwen, zelfverdediging of rust? Kom dan een gratis proeftraining meedoen bij Taekwondo vereniging Yu-Sin-Kwan

Nieuw! Kom trainen met je kind
Wij zijn een project gestart om jeugd meer te laten sporten. Veel kinderen verliezen zichzelf in computerspelletjes, telefoon en het internet. Kinderen komen bijna niet meer buiten, met mogelijk gewichtsproblemen als gevolg door te weinig lichaamsbeweging. Ze zijn teruggetrokken en blijven hierin hangen. Wij willen kinderen graag helpen en motiveren om te werken aan zelfvertrouwen, concentratie, conditie en lichaam. Daar is de steun bij nodig van ouders, dus hebben we besloten dat ouders die betrokken willen zijn bij de training van hun kind, gratis mee kunnen doen. We zien nu al een vooruitgang bij de kinderen waarvan de ouders (of één van de ouders) helpt.

Ook benieuwd?
Trek gemakkelijke sportkleding aan, pak een handdoek en kom een keer gratis mee trainen op maandag of donderdag van 18.00 - 19.00 uur.

AanbodPrijs
5 maanden contributie € 100,00
1 maanden contributie € 25,00
Taekwondo kelding en uitrusting € 100,00
Bondscontributie (inclusief inschrijfgeld) € 27,00