Hulp gevraagd

Ritje als passagier in een Jaguar

Eén van onze bewoonsters is verzot op Jaguars.

Het liefst zou ze er zelf een willen, maar ze kan vanwege haar beperking

geen rijbewijs halen.

Next best thing is dan toch een keer als bijrijder een ritje maken, dus

als iemand een Jaguar heeft dan zou dat helemaal top zijn!

Een van de begeleiders / begeleidsters zal ook meerijden en het ritje

hoeft niet lang te duren; 15 minuten tot een half uur is al fantastisch.

Lees meer

Huishoudelijke hulp

In verband met chronische pijn zou ik graag af en toe wat huishoudelijke hulp hebben voor de karweitjes die ik niet kan of beter niet kan doen .

Lees meer

Heg snoeien

Een Somalische bejaarde man van 74 jaar, woonachtig in een senioren woning, lichamelijk beperkt i.v.m. hersen infarct, heeft moeite met het onderhouden van zijn kleine tuin.

Woonstichting, voor heen 't Heem, verzocht de heer op korte termijn zijn te hoge heg, die grenst aan een brandgang, te snoeien.

Hopelijk kan iemand hem hierbij helpen, evenals met het snoeien van planten in voor en achter tuintje, zodat hij geen probleem ervaart om zijn berging met scoot mobiel te bereiken.

Lees meer

hulp bij computer problemen

Ik ben opzoek naar iemand, die mij kan helpen bij eventuele computerproblemen.

Lees meer

Verzoek om vervoer om tuinafval naar de stort te brengen

Ik ben binnenkort bezig met het snoeien van behoorlijk veel klimop en takken van een wilg.

Ik denk dat het zo rond de twintig volle vuilniszakken zal zijn.

Ik heb geen eigen vervoer: geen fiets geen auto.

Ik zal over een paar weken beginnen met het snoeien.

Lees meer

Tuin tegels egaliseren en vervangen

Mijn tuin tegels (huurhuis) zijn erg onregelmatig en van alle soorten bij elkaar.....ik wil graag een strook echte gras en ook een kant met vlonder bedekken. En evt ook 2 schaduwdoeken ophangen. Wie o wie kan me daarbij helpen? Alvast dank! Anna

Lees meer

Gezelschap gezocht.

Hallo,

Mijn naam is Armirelis en ik ben een vrouw van 22 jaar oud.

Ik ben op zoek naar een vrouw van mijn eigen leeftijd (tussen de 20 en 30 jaar) die samen met mij leuke dingen wil ondernemen. Voorbeelden hiervan zijn:

- Naar de bioscoop

- Terrasje pakken

- Shoppen

- Koken

- Gezellig dagje weg

Ik zoek iemand om vaker iets mee te ondernemen, een vast maatje.

Mocht je vragen / interesse hebben dan zie ik graag je berichtje tegemoet.

 

Groetjes Armirelis

Lees meer

Een derde handje

Voor mijn moeder die af en toe wat extra hulp kan gebruiken met het halen van een boodschap, samen een wandelingetje maken of gewoon even bijpraten.

Helaas wonen wij kinderen niet in de buurt om op een doordeweekse dag zo gemakkelijk bij haar langs te gaan. Mijn moeder is een gezellige prater en weet heel veel te vertellen over Oud Udenhout. Mag ze jou af en toe bellen voor een vraag?

Lees meer

Assisteren bij festiviteiten (de Eikelaar)

In het kort:

Ben je een teamplayer, in voor gezelligheid en wil jij de welzijnsmedewerker assisteren bij festiviteiten? Dan is dit vrijwilligerswerk vast iets voor jou!

 

 

Taakomschrijving:

Maandelijks worden er verschillende festiviteiten georganiseerd door de welzijnsmedewerker.

Een gezellige muziekmiddag, een voorstelling van theater, themamiddagen en vele anderen activiteiten vallen onder de festiviteiten.

 

De zaal inrichten, cliënten enthousiasmeren tot deelname, barwerkzaamheden, zorgen voor cliënten; dit zijn enkele taken die je tijdens middag doet.

Je werkt samen met andere vrijwilligers en met de welzijnsmedewerker.

 

 

Wat voor kennis of vaardigheden zijn nodig?

Je bent energiek, sociaal vaardig, positief en je stelt geen hoge eisen aan de bewoners. Je hebt affiniteit met de doelgroep (PG). Verder spreek je redelijk tot goed Nederlands.

 

 

Wat krijg je er voor terug?

Goede begeleiding, een vrijwilligersovereenkomst en een prettige werksfeer.

 

Je krijgt, na een proefperiode van 6 weken, een vrijwilligersovereenkomst. Je bent dan ook verzekerd en krijgt, indien nodig, een onkostenvergoeding.

Ook krijg je jaarlijks een dankjewel-middag, een attentie met kerst en gerichte scholingen / bijeenkomsten.

 

 

Werktijden

De festiviteiten vinden wisselend plaats. Voor de festiviteiten kan men zich aanmelden / inschrijven in de vrijwilligersmap op locatie.

 

 

Hoe kom je in aanmerking?

Ben je na het lezen van deze informatie enthousiast of nieuwsgierig geworden?

Neem dan contact op voor een kennismakingsgesprek met de coördinator van de Eikelaar, Marleen Weijters. Dit kun je doen door te bellen naar 013-5229600 of stuur een mail naar mweijters@t-heem.nl.

Lees meer

Ondersteuning huiskamer (de Eikelaar)

In het kort:

De Eikelaar kent vijf huiskamers waar dagbesteding geboden wordt aan mensen met dementie. Vier huiskamers zijn binnen het kleinschalig wonen gevestigd en één in de intramurale zorgsetting. Zij krijgen in de huiskamer structuur, regelmaat en veiligheid. In een huiselijke sfeer komen deze bewoners bij elkaar en beleven hier samen de dag.

 

Naast maaltijden worden er ook passende activiteiten aangeboden.

Geheugen-, natuur-, muziek- en beweegactiviteiten, een spel doen, even heerlijk naar buiten zijn enkele voorbeelden die dagelijks de revue passeren.

 

 

Taakomschrijving:

Je werkt samen met een welzijnsassistent. Je onderneemt activiteiten in afstemming met de welzijnsassistent en biedt samen een fijne dag invulling aan voor de bewoner, maar jij kunt de bewoner net dat beetje extra aanbieden, omdat er extra handen voor nodig zijn.

Je kunt ten alle tijden een beroep doen op de welzijnsmedewerker.

 

 

Wat voor kennis of vaardigheden zijn nodig?

Hou jij van een uitdaging en ben je de rust zelve? Heb je geduld? Ben je energiek, sociaal vaardig en positief? Dan is deze vacature vast iets voor jou!

Je kunt duidelijkheid en structuur bieden. Je hebt affiniteit met de doelgroep en je gaat graag een gesprek aan met de bewoner. Verder spreek je redelijk tot goed Nederlands.

 

 

Wat krijg je er voor terug?

Een prettige werksfeer. Je bent omringd met vriendelijke medewerkers en mantelzorgers. Wij zijn er van verzekerd dat je iedere keer met een goed gevoel weggaat, na het brengen van een bezoek.

 

Je krijgt, na een proefperiode van 6 weken, een vrijwilligersovereenkomst. Je bent dan ook verzekerd en krijgt, indien nodig, een onkostenvergoeding.

Ook krijg je jaarlijks een dankjewel-middag, een attentie met kerst en gerichte scholingen / bijeenkomsten.

 

 

Werktijden

De werktijden zijn in overleg. Dit kan zijn in de ochtend, middag, avond en ook in de weekenden.

 

 

Hoe kom je in aanmerking?

Ben je na het lezen van deze informatie enthousiast of nieuwsgierig geworden? Neem dan contact op voor een kennismakingsgesprek met de coördinator van de Eikelaar, Marleen Weijters. Dit kun je doen door te bellen naar 013-5229600 of stuur een mail naar mweijters@t-heem.nl.

Lees meer