Wat is de meedoenregeling?

Meedoen!

Ook Tilburgers die minder kunnen uitgeven, kunnen meedoen aan leuke, leerzame of gezonde activiteiten. Heb je een laag inkomen dan is er de Meedoenregeling. Daarmee kunnen jij en je gezinsleden kiezen uit meer dan 1200 activiteiten. Er zit voor iedereen wat tussen. Ongeacht leeftijd of beperking.

Met de Meedoenregeling kun je leuke dingen doen en nieuwe mensen leren kennen. Bewegen, sporten, muziek, cultuur, cursussen, lidmaatschap en activiteiten KBO, uitstapjes, tuinieren... de keuze is aan jou!

Aanvragen

De Meedoenregeling aanvragen regel je via www.tilburg.nl/meedoenregeling.

Hoe werkt het?

Krijg je de Meedoenregeling? Dan kom je terug naar deze website om het aanbod te bekijken. Kies je iets dat meer kost dan 143 euro, dan leg je de rest zelf bij. Kies je iets van minder dan 143 euro, dan houd je een bedrag over voor iets anders. De 143 euro is geldig tot en met 31 december (tenzij de aanbieder anders aangeeft). Maak voor het einde van het jaar een keuze, want je kunt het bedrag dat overblijft niet meenemen naar het volgende jaar. Je mag ook geen Meedoenregeling van iemand anders gebruiken.

Meedoenregeling inwisselen

  1. Bekijk het aanbod en kies wat je wilt doen. 
  2. Pak je paspoort, rijbewijs of identiteitskaart.
  3. Noteer je klantnummer (staat in de brief van de gemeente waarin staat dat je de Meedoenregeling krijgt).
  4. Ga naar de kassa van de aanbieder van jouw keuze.
  5. Vertel dat je de Meedoenregeling wilt gebruiken en geef je klantnummer.
  6. De medewerker controleert je gegevens. Klaar!
  7. Op deze website kun je het volledige aanbod van de deelnemende organisaties bekijken.

Zoeken in het aanbod Meedoenregeling

Het aanbod is zo groot dat de Meedoenregeling een eigen zoekfunctie heeft. Je kunt:

Vragen?

Heb je een vraag over een activiteit of het aanbod? Neem dan contact op met de organisatie die de activiteit aanbiedt. Heb je vragen over de voorwaarden van de Meedoenregeling? Ga dan naar www.tilburg.nl/meedoenregeling.

Wil je aanbieder worden van de Meedoenregeling?

Organisaties of verenigingen die als aanbieder willen aansluiten kunnen een e-mail sturen naar de gemeente. De coƶrdinator Meedoenregeling stuurt u informatie en een aanmeldingsformulier.

Ik wil de Meedoenregeling aanvragen

Wat leuk dat je de Meedoenregeling gaat aanvragen! Klik hierboven op de tekst naast het duimpje en vul het aanvraagformulier in van de gemeente. Zodra je de regeling hebt ontvangen kom je terug naar deze website. Dan kun je uitzoeken wat je met jouw Meedoenregeling gaat doen.