Vrijwilligers

Samen

In Tilburg kun je op heel veel plekken heel veel verschillende soorten vrijwilligerswerk doen. Maar hoe maak je nu een keuze uit dat enorme aanbod? Wat past bij jouw motieven, wensen en talenten?

Vrijwilligerswerk pas bij jou

Ruim zes miljoen mensen in Nederland doen vrijwilligerswerk. Onze hele samenleving profiteert daarvan. Vrijwilligerswerk is werk dat je doet zonder betaling en verplichting. Dat wil niet zeggen dat er niet op je wordt gerekend. Helemaal vrijblijvend is het dus niet.

Ook jij kunt aan de slag!

Vrijwilligerswerk is er in vele soorten en maten. Je kunt het bijvoorbeeld voor één dag per week doen of zo af en toe. Van één korte klus of een maatje worden voor een jaar. Alleen of samen met collega's en vrienden. Honderden grote en kleine taken en klussen vallen onder vrijwilligerswerk. Voor iedereen is er passend en interessant vrijwilligerswerk. Jong of oud, man of vrouw, iedereen kan ongeacht zijn werk en opleiding als vrijwilliger aan de slag. Jij dus ook! 

Ik wil me aanmelden als vrijwilliger

Wat leuk dat je wilt aanmelden! Klik hier en vul het inschrijfformulier in van ContourDeTwern. Zodra je het formulier hebt ingevuld en verzonden nemen zij zo snel mogelijk contact met je op.

ContourdeTwern, het vrijwilligerssteunpunt in Tilburg

Voor meer informatie over vrijwilligerswerk naar de website van Stichting ContourdeTwern, het vrijwilligerssteunpunt van Tilburg.