Vrijwilligers

Samen

In Tilburg kun je op heel veel plekken heel veel verschillende soorten vrijwilligerswerk doen. Maar hoe maak je nu een keuze uit dat enorme aanbod? Wat past bij jouw motieven, wensen en talenten?

Vrijwilligerswerk past bij jou

Ruim zes miljoen mensen in Nederland doen vrijwilligerswerk. Onze hele samenleving profiteert daarvan. Vrijwilligerswerk is werk, dat je doet zonder betaling en verplichting. Dat wil niet zeggen dat er niet op je wordt gerekend. Helemaal vrijblijvend is het dus niet.

Ook jij kunt aan de slag!

Vrijwilligerswerk is er in vele soorten en maten. Je kunt het bijvoorbeeld voor één dag per week doen of af en toe. Van één korte klus tot een maatje voor een jaar. Alleen of samen met collega's en vrienden. Honderden grote en kleine taken/klussen vallen onder vrijwilligerswerk. Voor iedereen is er passend en interessant vrijwilligerswerk. Jong of oud, man of vrouw, iedereen kan ongeacht zijn werk en opleiding als vrijwilliger aan de slag. Jij dus ook! 

Ik wil me ook vrijwillig inzetten

Wat leuk dat jij je ook vrijwillig wilt inzetten! Klik hier voor de Vacaturebank voor vrijwilligerswerk.

Of bel of mail een Vrijwilligerspunt en maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek.

Vrijwilligerswerk in Tilburg

Wil je meer informatie over vrijwilligerswerk? Bezoek dan de website van VrijwilligersTilburg.

Uitgelicht | Meedenkers gevraagd

We zijn op zoek naar Meedenkers. Als Meedenker adviseer je en help je een andere Tilburger bij het regelen van zorg of ondersteuning. Meer over aan slag als Meedenker > of Bekijk de informatie over de Meedenker voor de hulpvrager >