Toegankelijkheidsverklaring

Deze pagina is voor het laatst geactualiseerd op 18-05-2021.

De gemeente Tilburg is wettelijk verplicht om www.t-helpt.nl te laten voldoen aan het Besluit digitale toegankelijkheid overheid. De status van deze website is: C. Dat betekent dat we de eerste maatregelen hebben genomen om www.t-helpt.nl zo toegankelijk en gebruiksvriendelijk mogelijk te maken. Deze status is toegekend op basis van een eigen verklaring.

Uitzondering toegankelijkheidsregels

De website www.t-helpt.nl is ontwikkeld en gefinancierd door de gemeente Tilburg. De maatschappelijke organisaties plaatsen en beheren zelf hun advertenties www.t-helpt.nl. Hierdoor kan het zijn dat sommige afbeeldingen en/of video's van de organisaties niet 100% toegankelijk zijn conform de Europese wetgeving (WCAG 2.1). Heeft u hier een opmerking/vraag over? Stuur ons een e-mail naar: t-helpt@tilburg.nl of Lees meer over inhoud geplaatst door derden >

Onafhankelijke toetsing

Er vindt momenteel een onafhankelijke toetsing plaats ten aanzien van de toegankelijkheid van deze website. De streefdatum waarop de website volledig zal voldoen aan de toegankelijkheidseisen is: 01-06-2021. 

Vragen?

Heb je problemen met de toegankelijkheid van deze website? Stuur ons dan een e-mail naar: t-helpt@tilburg.nl

Bekijk de hele toegankelijkheidsverklaring van www.t-helpt.nl >
Meer informatie over digitale toegankelijkheid >