Een lekkere, verse maaltijd van een buurtgenoot | Thuisgekookt

Data
Elke maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag
Openingstijden

We zijn bereikbaar tussen 09:00 en 18:00 uur op werkdagen.

Wil jij regelmatig maaltijden ontvangen van een vaste thuiskok? Omdat je hulp rondom de warme maaltijd kunt gebruiken of omdat je mensen in de buurt wilt leren kennen? Dan zoeken wij voor jou een geschikte thuiskok die past bij jouw wensen en brengen je met die buurtgenoot in contact. Zo gaan we terug naar wat vroeger heel normaal was; buurtgenoten die zorgen voor elkaar!

Een thuiskok is een buurtgenoot die graag een portie extra voor je kookt. Je betaalt hiervoor alleen de kostprijs van de ingrediƫnten van de maaltijd (tussen de 3-6 euro). Deze buurtgenoot kan de maaltijd komen brengen als je niet in staat bent deze af te halen en maakt met plezier tijd voor een gezellig praatje. Je ontvangt op afgesproken dag(en) een vers gekookte maaltijd en er wordt rekening gehouden met jouw smaak, (dieet)wensen en de gewenste portiegrootte.

Hoe werkt het?
  1. Je kunt je aanmelden door te bellen naar 085 060 87 68 of een formulier op de website in te vullen. Ook een familielid of zorgverlener kan je aanmelden (als bellen of het internet gebruiken niet meer lukt).
  2. Onze matchmakers gaan telefonisch met je in gesprek om kennis te maken, je (eet)wensen in kaart te brengen en om te kijken waar je precies behoefte aan hebt.
  3. Thuisgekookt streeft ernaar binnen 48 uur een geschikte thuiskok in de buurt te vinden die op je behoeften aansluit en stelt jou en de thuiskok aan elkaar voor. Geen match? Dan zoeken wij gewoon verder.

Heb je vragen? We ondersteunen je graag via de telefoon of per e-mail. Voor vragen kun je altijd bij ons terecht.

Lekkere, verse en gezonde maaltijden met liefde bereid door een buurtgenoot

Foto's

Lekkere, verse en gezonde maaltijden met liefde bereid door een buurtgenoot