meedoenregeling

Een zweethutceremonie of Trance Drumcirkel van herkenjezelf.nl

Openingstijden

Deelname is op afspraak.

Zweethutceremonie

We bieden een zweethutceremonie aan van een volledige dag. Er is keuze tussen een zweethut voor een gemengde groep of een vrouwen- of mannengroep. Dit is een diepgaande sjamanistische ceremonie gericht op het vergroten van bewustzijn, heling van trauma’s en pijnpunten, en transformatie zodat je je eigen proces kan doorlopen. Een dag van verbinding met jezelf, de groep, Moeder Aarde, de natuur. Wanneer de sjamanistische ceremonie is afgerond, heb je inzichten ontvangen waarmee je weer verder kan en ben je je bewust van je eigen kracht. Een mooie manier om dichter bij jezelf te komen. 

Wij geven geen korting op de prijs, wel geven wij een bijzonder cadeautje weg! Iedereen die met de MEEDOENREGELING bij ons heeft deelgenomen aan een zweethutceremonie, mag binnen 6 maanden na de zweethut één keer gratis deelnemen aan een drumcirkel t.w.v. €33,- . Zo heb je 2 ceremonies voor de prijs van 1. 

Trance Drumcirkel

Tijdens een Trance Drumcirkel drummen we met de groep op een monotome manier. Op deze manier keer je sneller en gemakkelijker naar binnen. Je maakt verbinding met je eigen kern en door de trillingsfrequentie van de drums wordt lichaam en geest geheeld. Meer informatie over de Trance Drumcirkel

Aanmelden via de Meedoenregeling?

Stuur ons dan een email zodat we jouw plekje kunnen reserveren. 

Bekijk onze activiteitenpagina

AanbodPrijs
Zweethutceremonie en gratis deelname aan Trance Drumcirckel € 135,00
Trance Drumcirkel in het bos € 33,00

Foto's