Fitnessclub voor senioren | Het Laar

Data
Elke maandag, woensdag en donderdag
Openingstijden

Maandag 14.00 - 16.00 uur, woensdag 15.00 - 16.00 uur en donderdag van 10.00 - 11.00 uur

Fitness, oefening en beweging helpen om positief door het leven te gaan. In de fitnessruimte ‘Laarfit’, etage 13 zaal 4, staan fitnesstoestellen speciaal voor ouderen. Wanneer u lid wordt van Laarfit, krijgt u vooraf van de fysiotherapeut een fittest. Deze is verplicht wanneer u gebruik gaat maken van de fitnesstoestellen.

Op verschillende dagen kan er één uur gesport worden onder begeleiding van vrijwilligers. Dit uur begint met een warming-up, waarna u gebruik kunt maken van de fitnesstoestellen. Voor alle deelnemers is het mogelijk om dit maximaal twee keer per week te doen. In overleg met u worden de dagen en tijdstippen hiervoor afgesproken. Daarnaast kunt u dagelijks op eigen gelegenheid en op eigen risico sporten. Dit kan op de momenten dat er geen vrijwilligers aanwezig zijn om gezamenlijk te sporten. Het gebruik van Laarfit is alleen toegankelijk voor leden van de fitnessclub.

Onder begeleiding gebruik maken van Laarfit is mogelijk op maandag tussen 14.00 - 16.00 uur, woensdag tussen 15.00 - 16.00 uur en op donderdag tussen 10.00 - 12.00 uur.

De kosten zijn € 8,= per maand. Dit bedrag kan betaald worden via de Meedoenregeling.

Illustratie van seniore man en vrouw in beweging met tekst fitnessclub voor senioren Het Laar

Foto's

Illustratie van seniore man en vrouw in beweging met tekst fitnessclub voor senioren Het Laar