Hulp bij geldzorgen | Gemeente Tilburg

Openingstijden

Elke werkdag bereikbaar tussen 8:30 en 17:00 uur

 

Heb je schulden of andere financiële problemen? Of wil je informatie en advies? Neem dan contact op met Team Schuldhulpverlening. Wacht niet te lang met het bespreken van je financiële problemen. Je bent niet de enige!

Je kunt gebruik maken van onze dienstverlening als je 18 jaar of ouder bent en ingeschreven staat in de gemeente Tilburg. Ook als je ZZP'er bent of studeert ben je welkom.

Wat kunnen wij voor je betekenen?
Samen brengen we je financiële situatie in kaart door een overzicht te maken van je inkomsten, vaste lasten en schulden. We kijken of je maximaal gebruik maakt van de diverse regelingen waarmee je je inkomen kunt verhogen. Denk hierbij aan toeslagen of regelingen van de gemeente. Daarnaast kunnen wij je adviseren over de mogelijkheden om te besparen, kunnen we een regeling voor je treffen met de deurwaarder of betalingsregelingen voor je treffen met schuldeisers

Schuldregeling
Soms is een schuldregeling de enige manier om je schulden op te lossen. Je betaalt dan in 3 jaar tijd (een gedeelte van) je schulden. Daarna ben je schuldenvrij. Dit is geen makkelijk traject maar je staat er niet alleen voor. Onze ervaren schuldhulpverleners begeleiden je gedurende het gehele traject.

Contact
We zijn op op werkdagen bereikbaar van 8.30 - 17.00 uur via 013 - 583 32 50. Je kunt ons ook een mail sturen. Binnen drie dagen nemen we dan contact met je op.

Hulp bij geldzorgen | Gemeente Tilburg

Foto's

Hulp bij geldzorgen | Gemeente Tilburg