Op zoek naar werk │ Cursus voor vrouwen bij Feniks

Heb je geen betaald werk en ben je op zoek naar een baan die bij jou past? Wil je erachter komen wat je nu écht wilt? Je netwerk uitbreiden? Je zelfvertrouwen terugkrijgen? Beter worden in solliciteren? Dan is ‘Op Zoek naar Werk’ iets voor jou!

Met behulp van een loopbaancoach van Feniks kom je erachter wat jij wil en kan en welk soort werk het beste bij jou past. Je leert netwerken, een sollicitatiebrief en CV schrijven en jezelf presenteren. De loopbaancoach houdt je op de hoogte van de meest recente en passende vacatures. Zo zet je op eigen kracht doelgericht stappen richting betaald werk. Dat kan in groepsverband samen met andere vrouwen of individueel.

De cursus start 3 keer per jaar en bestaat uit 8 groepsbijeenkomsten. Met de individuele loopbaancoaching kan ieder moment worden gestart, deze coaching bestaat uit maximaal 6 gesprekken.

Feniks werkt in opdracht van de gemeente Tilburg en het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Deelname is gratis, voorwaarde is wel dat je alle bijeenkomsten aanwezig bent en je volledig inzet.

Op zoek naar werk │ cursus voor vrouwen bij Feniks

Foto's

Op zoek naar werk │ cursus voor vrouwen bij Feniks