Op Volle Kracht Vooruit! │ Voortraject naar vrijwilligerswerk, betaald werk of opleiding voor vrouwen bij Feniks

Hét voortraject naar vrijwilligerswerk, betaald werk of opleiding! Al meer dan 500 vrouwen hebben de afgelopen jaren bij Feniks hun certificaat behaald en daarmee hun weg naar (vrijwilligers)werk of scholing gevonden. Op Volle Kracht is speciaal bedoeld voor vrouwen met óf zonder uitkering die zich willen óf dienen te oriënteren op scholing en (vrijwilligers)werk en daar wel wat hulp bij kunnen gebruiken.

Onderwerpen die aan bod komen zijn: wie ben ik, wat wil ik (motivatie) en wat kan ik (kwaliteiten en vaardigheden), hoe combineer ik zorgtaken thuis met activiteiten buitenshuis, welke mogelijkheden heb ik? Je maakt plannen voor de toekomst en je kijkt of datgene wat je wilt ook haalbaar is. Centraal daarbij staat het ontdekken van je eigen talenten. Je gaat jezelf doelen stellen en legt dit vast in een stappenplan.

Tijdens het traject ga je als vrijwilligster aan de slag bij een non-profit organisatie om werknemersvaardigheden op te doen. Door deze cursus verhoog je beslist je kansen op het vinden van werk! De cursus is een combinatie van groepslessen én individuele begeleiding. De cursus omvat één dagdeel per week van 9.30 tot 12.15 uur en bestaat uit 15 bijeenkomsten. De vrouwen die eerder meededen behaalden hun certificaat, waarmee ze een volgende stap maken naar vrijwilligerswerk, opleiding en/of betaalde baan.

Op Volle Kracht Vooruit! │ Hét voortraject naar vrijwilligerswerk, betaald werk of opleiding voor vrouwen bij Feniks

Foto's

Op Volle Kracht Vooruit! │ Hét voortraject naar vrijwilligerswerk, betaald werk of opleiding voor vrouwen bij Feniks